Logo

Dimdima

Online Children's Magazine from India

Dimdima, Indian online Children's Magazine for Education, Learning, Fun, Knowledge and Sports.
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
  • dimdima
Menu
School Logo Go to page:   2  3 

Kulapati Munshi Bhavan’s Vidya Mandir

Thrissur, Kerala
CHILDREN'S CONTRIBUTIONS

COOL JOKES

By Arun Govind. M (VII B)

Here is Max’s answer paper.

1. What do you call a fish without eyes?
Ans. Fish!

2. Why did the boy tiptoe towards the medicine cabinet?
Ans. Because he didn’t want to wake the sleeping pills!

3. Why couldn’t the pirates play cards?
Ans. Because their captain was sitting on the deck!

4. Why can’t a nose be 12 inches long?
Ans. Because then it becomes a foot!

5. What will you get if you mix a fly, car and a dog?
Ans. A flying carpet.

6. Why did a boy put lipstick on his head?
Ans. Because he wanted to make-up his mind!

7. Why do sharks swim in salt water?
Ans. Because pepper water makes them sneeze!

8. Who is the God of Computer?
Ans. Lord Ganesh! Because he sits on a mouse.

9. Which is the coolest alphabet?
Ans. B because it is between A and C

10. What occurs once in one and twice in one hundred one but not even once in ten lakhs?
Ans. The alphabet ‘O’

Our Logo

Dimdima is the Sanskrit word for ‘drumbeat’. In olden days, victory in battle was heralded by the beat of drums or any important news to be conveyed to the people used to be accompanied with drumbeats.

Dimdima.com

Bharatiya Vidya Bhavan
K. M Munshi Marg,
Chowpatty, Mumbai - 400 007
email : editor@dimdima.com

Dimdima Magazine

Bharatiya Vidya Bhavan
505, Sane Guruji Marg,
Tardeo, Mumbai - 400 034
email : promo@dimdima.com

About

Dimdima.com, the Children's Website of Bharatiya Vidya Bhavan launched in 2000 and came out with a Printed version of Dimdima Magazine in 2004. At present the Printed Version have more than 35,000 subscribers from India and Abroad.

Terms of Use | Site Map | Privacy Policy | Testimonials | Feedback | About Us | Contact Us | Link to Us | Links | Advertise with Us |
Copyright © 2021 dimdima.com. All Rights Reserved.